egy kis csavarral megszületett a zserbó ízű palacsinta.
Hozzávalók:
- 4-5db kisütött palacsinta (bárki használhatja a saját palacsinta receptjét a fontos, hogy a liszthez 2-3 evőkanál cukrozatlan kakaóport keverjetek)
Én a palacsintákat tej helyett vízzel, két tojással és szénhidrát csökkentő lisztből készítettem.
- baracklekvár (én cukormentes baracklekvárt használtam)
- darált dió
- étcsokoládé (minél magasabb kakaótartalommal)
- egy kis darabka vaj
Előkészületek:
Kisütöttem a palacsintákat. :)
Elkészítés:
A palacsintákat megkentem barack lekvárral, megszórtam darált dióval és reszelt csokival. Ezután jött a következő szint, ameddig el nem fogyott a palacsinta. Felolvasztottam az étcsokit, belekevertem a vajat és ráöntöttem a zserbó "tortára".
Szerintem ennél egyszerűbb nem is lehetne. A csoki-dió-baracklekvár kombó pedig gondoskodik a zserbó élményről!
Jó étvágyat!
@Jucus