A gyors ételek nem feltétlenül jelentik azt, hogy nem fogunk jóllakni velük. A krémlevesek általában nagyon laktatóak, főleg, ha valami levesbetétet is használunk. Nem vagyok túlzottan oda a brokkoliért, de leves formájában megeszem...
Hozzávalók
1 Nagy fej borkkoli
2-3 db sárgarépa
3-4 darab közepes nagyságú burgonya
Póréhagyma, vagy vöröshagyma
fokhagyma
főzőtejszín
reszelt sajt
Elkészítés
A zöldségeket megpucoltam, és úgy másfél liter húslevesben /kockából/ megfőztem. Nyugodtan szét lehet főzni, mert úgyis, össze kel turmixolni.
A fokhagymát is a leveszöldségekkel főztem, de azért még adtam hozzá nyersen is, mikor összeturmixoltam, hogy jól ki lehessen érezni az ízét. Tettem egy kis sót a péphez, és beleöntöttem a 2 dl főzőtejszínt.
És ennyi...
Reszelt sajtot szórtam a tetejére, és fűszeres kenyérkockát dobáltam bele, de van, amikor tortilla chip-szel esszük.
Jó étvágyat!
@Eszter