14:17
|
Szerző:
Unknown
A marcipán rózsák soha nem mennek ki a divatból, még mindig töretlenül az egyik legnépszerűbb tortadekorációnak számít. Úgy gondoltam ideje, hogy továbbfejlesszem a tudásomat, így kerestem egy oktató videót, és kipróbáltam a dolgot. Első ránézésre bonyolultnak tűnt, de végül is nem akkora ördöngösség. Szóval vettem egy pár csomag marcipánt, és fondant-ot is. És nekiálltam gyurmázni. :)
13:38
|
Szerző:
Unknown

Ezzel a süteménnyel egy házibuliban találkoztam, és mikor megkóstoltam el se akartam hinni, hogy ennyire finom. Egyből kérdezősködni kezdtem ki készítette, mikor mellém toppant Gyenes Roland barátom, és büszkén közölte, hogy ez az ő műve. Csak egyszerűen marok sütinek nevezte, ugyanis a formát az adja, hogy a tésztát összenyomod a markodban, aztán szépen kisüstöd.
12:23
|
Szerző:
Unknown
Ha hét közben főzök, akkor általában egy nagyon gyors, viszonylag egyszerű vacsit kreálok, gyors vásárlás és az útközbeni fejben megkomponálás után. Ma késő délután értem haza, ahogy beléptem az ajtón szinte azonnal bedobtam a padlizsánokat a sütőbe, és amíg sültek, közben hozzá is láthattam a csirkéhez.
9:46
|
Szerző:
Unknown
12:49
|
Szerző:
Unknown
Ezt a receptet nem én találtam ki, de kipróbáltam és nagyszerűen bevált. Szeretlek youtube. :) Elmondhatom, hogy sokan kóstolták már, mert legalább 70 darabot vittem be belőle a munkahelyemre, és ha még ez sem meggyőző, akkor elárulom, hogy a párom is oda volt érte. A férfiak kényesek a hasukra, nem fogják azt mondani, hogy valami finom, ha egyszer nem az. :)
11:27
|
Szerző:
Unknown
Feliratkozás:
Bejegyzések
(
Atom
)