A kacsamell sütése az én Unikornisom. Ezt úgy
kell érteni, hogy már régóta szerettem volna kipróbálni, de rettegtem tőle.
Mindenhonnan azt hallottam, hogy kiszárad, és rágós lesz, és mennyit kel vele
vesződni. Egészen mostanáig ezt mind el is hittem, de aztán a boltban láttam
elfogadható árú kacsamellet, és azt mondtam magamnak: Most igenis kipróbálom! Először is kerestem egy kis infót a neten,
hogy is kéne nekiállni. Így akadtam rá erre a receptre (Rozé Kacsa), ahonnan a kezdő lépést
megtanultam. A körítést érzésre készítettem mellé, és végül is elmondhatom,
hogy nem okozott csalódást semmi. Igen ez most nem volt kész 30 perc alatt,
mint mondjuk egy csirkemell, de érdemes volt megcsinálni. Nem volt sem száraz,
sem rágós! Pont jó volt, finom is volt, és ha megint találok normális áron
kacsamellet, újra elkészítem.